Klågerupskolans hemsida

• Respekt - en del av Klågerupskolans vision
  • Mötesplats - en del av Klågerupskolans vision

SPORTLOV v 8

Nästa vecka är det Sportlov!
Sportlovsprogrammet finns även på kommunens hemsida, www.svedala.se
Vi önskar dig ett trevligt sportlov!

Program PDF-dokument Öppnas i ett nytt fönster

NATIONELLA PROV vt 2015

Här i bifogad länk finns information beträffande Nationella Proven under vårterminen 2015.

Välkommen till vårterminen 2015

Nu börjar vårterminen 2015. Alla elever startar skolan enligt ordinarie schema måndagen den 12/1. Senaste schemaversion finns att hämta här på hemsidan under fliken "Allmän info". Start och sluttider är desamma, men andra ändringar/justeringar kan förekomma. Räknar med att senaste schemaversion även finns i InfoMentor under eftermiddagen fredag den 9/1.

Glöm inte att vara aktiva på InfoMentor för att ta del av veckoplan, nyheter, schema etc. Du kommer även åt det mesta i InfoMentor via din mobil eller surfplatta med användar-id och lösenord.

Tänk på att även uppdatera dina kontaktuppgifter i InfoMentor, om du bytt t.ex email, mobilnummer m.m. Detta är mycket viktigt ifall vi skulle behöva kontakta er vårdnadshavare.

Saknar du inloggningsuppgifter, så beställer du nya på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Tänk på att uppge skola, samt ditt barns namn och klass.

Annika Bruhn och Anders Stenström

Sida 1 av 46