Klågerupskolans hemsida

• Respekt - en del av Klågerupskolans vision
  • Mötesplats - en del av Klågerupskolans vision

Info inför julavslutningen

Personalen på Klågerupskolan vill tacka elever och föräldrar för bra samarbete under höstterminen och önskar alla en God Jul & Gott Nytt År.
På skolavslutningsdagen, fre 19 dec, börjar skoldagen som vanligt. Insläpp till avslutningsprogrammet sker 09:20 i Idrottshallen. Men det blir en kortare dag och bussarna hem går 11:10.

Betr Fritids serveras mat som vanligt denna dag.
Den 7 jan 2015 är Fritids stängt p g a Fortbildning för personal.

Vi ses igen måndagen den 12 januari 2015 enligt schema!

Tack för en fin Lucia 2014

Niorna stod traditionsenligt för Luciatåget när vi på Klågerupskolan firade Lucia i fredags. Tack alla som deltog för en minnesvärd dag!

Föredrag om coachande föräldrarskap

11 September klockan 19:00 på Klågerups bibliotek så kommer Helena Omfors att hålla ett föredrag om coachande föräldrarskap.

alt Helena Omfors är författare, beteendevetare och professionell certifierad coach. Hon har nyligen gett ut boken ”Familjelycka med coachande föräldraskap”. Under kvällen berättar Helena hur man gör för att skapa mindre stress och mer harmoni i familjelivet.

Biljetter finns på bibloteken i Svedala från den 25 augusti. Pris 30:-. (Broschyr)

Välkommen!

Sida 1 av 45