Klågerupskolans hemsida

• Respekt - en del av Klågerupskolans vision
  • Mötesplats - en del av Klågerupskolans vision

NATIONELLA PROV vt 2015

Här i bifogad länk finns information beträffande Nationella Proven under vårterminen 2015.

Välkommen till vårterminen 2015

Nu börjar vårterminen 2015. Alla elever startar skolan enligt ordinarie schema måndagen den 12/1. Senaste schemaversion finns att hämta här på hemsidan under fliken "Allmän info". Start och sluttider är desamma, men andra ändringar/justeringar kan förekomma. Räknar med att senaste schemaversion även finns i InfoMentor under eftermiddagen fredag den 9/1.

Glöm inte att vara aktiva på InfoMentor för att ta del av veckoplan, nyheter, schema etc. Du kommer även åt det mesta i InfoMentor via din mobil eller surfplatta med användar-id och lösenord.

Tänk på att även uppdatera dina kontaktuppgifter i InfoMentor, om du bytt t.ex email, mobilnummer m.m. Detta är mycket viktigt ifall vi skulle behöva kontakta er vårdnadshavare.

Saknar du inloggningsuppgifter, så beställer du nya på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Tänk på att uppge skola, samt ditt barns namn och klass.

Annika Bruhn och Anders Stenström

Info inför julavslutningen

Personalen på Klågerupskolan vill tacka elever och föräldrar för bra samarbete under höstterminen och önskar alla en God Jul & Gott Nytt År.
På skolavslutningsdagen, fre 19 dec, börjar skoldagen som vanligt. Insläpp till avslutningsprogrammet sker 09:20 i Idrottshallen. Men det blir en kortare dag och bussarna hem går 11:10.

Betr Fritids serveras mat som vanligt denna dag.
Den 7 jan 2015 är Fritids stängt p g a Fortbildning för personal.

Vi ses igen måndagen den 12 januari 2015 enligt schema!

Sida 1 av 45